Girona, temps de flors

domingo, mayo 10, 2015


Des d'ahir a Girona té lloc "Temps de flors". Pels que no ho conegueu, és un aconteixement que aquest any celebra el seu 60è aniversari, en què els carrers, patis i llocs més emblemàtics del Barri Vell s'omplen d'art, creativitat i disseny sota la línia mestra de les flors. Lluny d'engalanar només amb flors, es crea tot un escenari visual i una explosió de colors i harmonia. És un aconteixement que dura pràcticament 10 dies i que acaba el 17 de maig, per tant, pels que encara no hi hagueu assistit i estigueu entre el sí i el no, us animo a fer-ho, val molt la pena!

Desde ayer en Girona tiene lugar "Temps de flors". Para los que no lo conozcáis, es un acontecimiento que este año celebra su 60 aniversario, en el que las calles, patios y lugares más emblemáticos del casco antiguo se llenan de arte, creatividad y diseño bajo la línea maestra de las flores. Lejos de engalanar sólo con flores, se crea todo un escenario visual y una explosión de colores y armonía. Es un acontecimiento que dura prácticamente 10 días y que termina el 17 de mayo, por lo tanto, para los que todavía no habéis asistido, os animo a hacerlo, vale la pena!


Però més que paraules, el que cal per traslladar la màgia de Girona en aquestes dates, són imatges. Aquí van les que hem capturat avui nosaltres. Us en faig només una petita mostra, per no trencar la sorpresa si decidiu anar-hi. Espero que gaudiu del recorregut.

Pero más que palabras, lo necesario para trasladaros la magia de Girona en estas fechas, son imágenes. Aquí van las que hemos capturado hoy nosotros. Os hago sólo una pequeña muestra, para no romper la sorpresa si decidís ir. Espero que disfrutéis del recorrido.







Teniu tota la informació, els plànols i els espectacles paral.lels a la web http://www.girona.cat/web/gironatempsdeflors/cat/inici.php

Tenéis toda la información, los planos y los actos paralelos en la web  http://www.girona.cat/web/gironatempsdeflors/cat/inici.php

You Might Also Like

2 comentarios

  1. Je je jo si que el conec i a part cada any faig un pati! Aquest any he fet el Tepidarium del Banys Àrabs, si hi passes diga'm que et sembla!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Eva, la veritat és que no vaig tenir la oportunitat de veure el teu pati. Vaig passar pels Banys Àrabs però estava totalment atapeït de gent i en els patis que s'havia de fer cua no vam entrar doncs anàvem amb nens petits i feia una calor de mil dimonis. De tota manera, miraré d'escapar-me un moment d'aquesta setmana per no perdre-me'l! Quan ho hagi fet et dic el què, segur que és preciós!!

      Moltes gràcies per comentar. S'agraeix!!

      Una abraçada,

      Mirin

      Eliminar